МАЛИШАНИ ИЗ „БУБАМАРЕ“ НА КЛИНЦИЈАДИ У СУБОТИЦИ

Деца из припремне групе надаљског вртића „Бубамара“ Предшколске установе „Радост“, наступала су јуче на 32. Клинцијади, најмасовнијој манифестацији посвећеној дечјем стваралаштву, која се одржава у Суботици.

Надаљски малишани свој програм извели су у Хрватском културном центру „Буњевачко коло“. „Бубамара“ је била један од гостујућих вртића на Клинцијади, на којој ће наступати и око 1.600 малишана Предшколске установе „Наша радост“ из Суботице.

„Наш вртић сарађује са суботичким вртићима у eTwinning пројектима, а ово је био још један вид богаћења те сарадње. Надаљска деца, са својом васпитачицом Данијелом Миличић Требатицки, путовала су у Суботицу захваљујући локалној самоуправи и председнику општине Радивоју Парошком, који је препознао важност оваквих догађаја, на којим се на најлепши начин представља наша општина. Упућујемо велику захвалност председнику општине Парошком на обезбеђеном превозу, као и Ђорђу Грујићу. Након успешног наступа, деца су била гости вртића ‘Санда Марјановић’, где су имала прилику да се друже, кроз игру и песму, са суботичким вршњацима, а након тога су прошетала обалом Палићког језера и уживала у његовој лепоти“, саопштено је из вртића „Бубамара“.

Извор : Општина Србобран