МАНИФЕСТАЦИЈА „ЗРБИЗНЕТ“ ОД 20. ДО 22. СЕПТЕМБРА

Међународна привредна манифестација „ЗрБизНет“ чији је главни циљ повезивање привредника и предузетника, унапређење квалитета пословања и промоција привреде Средњег Баната биће одржана у Зрењанину 20. до 22. септембра.

Како је саопштено из Привредне коморе Србије, реч је о новој, јединственој привредној манифестацији у Србији, током које ће привредници имати могућност да учествују у Б2Б састанцима, едукативним трибинама, предавањима о актуелним темама и успоставе контакт са институцијама подршке пословању.

Организатори „ЗрБизНет“ су Град Зрењанин, ПКС – Регионална привредна комора Зрењанин и Опште удружење предузетника и послодаваца Зрењанин.

 Мото и идеја овогодишњег ЗрБизНета – „Покрени се“ који ће се одржати у Хали „Медисон“ инспирисани су подршком Владе Србије новооснованим предузећима.

На овој привредној манифестацији учествоваће стручњаци различитих профила, струковна удружења, образовне институције, државне и невладине организације, а свој производни програм и услуге представиће излагачи из Србије и иностранства.

  Програм манифестације обухвата и презентацију компанија, фондова, банака, институција, као и могућности за пословање у Зрењанину и ширем региону, промоцију предузетништва за младе, женског предузетништва, едукације за менаџере, ИТ и друге обуке, додаје се у саопштењу.

Извор: Танјуг