МИГРАНТИ ЗАТЕЧЕНИ У МУЉАЧАМА ЗА ГРОЖЂЕ И И ИСПОД ШАСИЈЕ КАМИОНА

МИГРАНТИ ЗАТЕЧЕНИ У МУЉАЧАМА ЗА ГРОЖЂЕ И И ИСПОД ШАСИЈЕ КАМИОНА

Цариници су 7. марта 2019. године, на граничним прелазима Хоргош и Батровци, спречили четворицу миграната да се на крајње неуобичајен начин илегално пребаце преко границе.

Најпре је на прелазу Батровци снимак са скенера показао две људске силуете у муљачама за грожђе које је камион бугарских регистарских ознака из те земље превозио ка Италији.

Интересантно је да су мигранти  успели да се увуку у отвор не већи од 30 центиметара, што се на први поглед чини тешко изводљивим.

Један од два уређаја за муљање грожђа у којима су се сместили био је сасвим затвореном поклопцем, па се претпоставља да им је ваздух унутра повремено пуштао њихов сународник, такође присутан у приколици.

Илегални путници су кришом ушли у поменути камион код Лапова.

Још један необичан случај забележен је на излазу прелаза Хоргош, када су цариници пронашли „слепог путника“ из Бангладеша којег је скенер регистровао у 15 центиметара узаном простору између палетраника и приколице.

Илегални путник се наводно на то неприступачно место увукао у околини Ниша, где је возач камиона  правио паузу, превозећи из Србије ка Немачкој товар сојиног брашна.

 

 

Author Image
Lala
%d bloggers like this: