МИКИ У АКЦИЈИ СА ТОВАРНИЧАНИМА

Ових дана несвакидашњи призор у Доњем Товарнику. Мештанима који су чистили парк у центру насеља придружио се и популарни Мики Ђуричић из Купинова, тв лице и учесник бројних риалити програма.

Како је дошло до тога да Мики из Купинова помаже у чишћењу парка у Доњем Товарнику објаснио нам је организатор акције, председник Савета Месне заједнице Доњи Товарник Милан Алексић.

„Мики је наш другар. Данас нам је дошао у посету и када је видео како смо се добро организовали да улепшамо центар нашег села, понудио се да нам помогне. Његово учешће у акцији допринело је добром расположењу и нашим акцијашима дало додатни подстрек за рад, па се цела акција претворила у добро дружење“ – испричао нам је Алексић.

Ђуричић је у Доњи Товарник свратио, како нам је рекао, да види радове на изградњи зоолошког врта, јер је и сам љубитељ животиња.

„Из хобија гајим пернату живину, волим животиње и када сам чуо да се у Товарнику гради зоолошки врт дошао сам код председника Месне заједнице да погледам радове. Много лепих ствари се догађа у општини Пећинци у последње време. У мом селу, Купинову, обнавља се црква после више од 70 година, а гради се и школа каква може да се види само у Београду или Новом Саду. Увек ми је драго кад се у мом селу и мојој општини нешто лепо догађа. А када сам видео Товарничане како се труде да улепшају своје село, хтео сам да их подржим, па сам им се придружио и мало им помогао у раду“ – испричао нам је Ђуричић.

Извор: Општина Пећинци