МИЛОЈКОВ ГОСТ У ЕМИСИЈАМА ЈАВНИХ СЕРВИСА

Промотер акције „Бициклом за бебе“, наш Душан Милојков, по повратку из Брисела, а пошто је прешао невероватних 8.352 километра Европом, од Ковина и Панчева – прве утиске о путовању ради реализације хуманог пројекта пренео је редакцијама наших јавних медијских сервиса.

На Првом програму РТС-а данас, 9. августа, Дуле је гост у емисији „Ово је Србија“ од 15.30.

О невероватном путовању и ономе што ће уследити док не буду прикупљена средства за набавку инкубатора за превремено рођене бебе за Општу болницу Панчево, Душан Милојков говориће и за војвођански јавни сервис, РТВ, у преподневном програму у понедељак, 12. августа.

У краткој изјави за општински сајт, Дуле каже да је иза њега невероватно, тешко речима описиво искуство, с обзиром на пажњу на коју је наилазио у сваком од 60 градова, на људску великодушност, као и на места у којима је боравио, а пре њега су исте тачке походили неки заистза велики људи.

Душан се посебно захваљује организаторима читавог пројекта,  Ротари клубу Панчево и Дистрикту Србија -Црна Гора 2483  који су баш њему указали част и поверење да буде главни промотер акције чији је циљ набавка инкубатора за дечије интерно одељење Опште болнице Панчево.

Управо пријатељи ротаријанци изненадили су Душана дочеком у Бриселу, на циљу, а љубазношћу координатора пројекта  Александреа Николића, објављујемо фотографију насталу испред симбола белгијске престонице, Атомијума, грађевине настале поводом Светске изложбе 1958. године. 

Извор: Општина Ковин