MITROVČANI NAJUSPEŠNIJI NAKON 30 SATI DRUŽENJA

Na dvanaestom ekipnom takmičenju u pecanju na Jezeru „Sremska oaza“ u Subotištu, završenom juče u 17.00 časova, devet tročlanih ekipa je za trideset sati takmičenja druženja ulovilo ukupno 300 primeraka šarana i 50 primeraka amura ukupne težine 1.186.990 kilograma, a kako su nam rekli ribolovci – ni druženje nije omanulo.

Najveći udeo u ulovu ostvario je CT (Carp team) Pijani šaran iz Sremske Mitrovice koji je ulovio 186.670 kg i tako osvojio ubedljivo prvo mesto. Takođe, Mitrovčani, koji su se ovog vikenda prvi put takmičili na Jezeru “Sremska oaza”, ulovili su i najvećeg šarana teškog 9.820 kg i tako osvojili i nagradu za najveći ulov, ali i nagradu za najmanji ulov upecavši najmanju ribu tešku svega 1.640 kg.

Drugo mesto osvojio je CT Gvozdena paprika iz Brestača sa 168.030 kg ulovljene ribe, dok je treće mesto pripalo CT Donji Srem iz Pećinaca koji je ulovio ukupno 138.020 kg.

Nakon uručenja nagrada druženje je nastavljeno na ručku, koji je za sve učesnike priredio organizator takmičenja Udruženje ribolovaca „Donji Tovarnik“.

Izvor: Opština Pećinci