МЛАЂИ НАЈУСПЕШНИЈИ НА ЗОНСКОМ, СТАРИЈИ ПУТУЈУ У БРАТИСЛАВУ

У недељу, (12.02.2023.) у Старој Пазови је одржано Првенство Зоне Бачка за полетарце, пионире и наде. Карате клуб „Хајдук“ је наступио са 16 појединаца и 3 екипе и учинак је био максималан јер је освојено укупно 18 златних и 1 сребрна медаља. То је било довољно да будемо и најуспешнији клуб на такмичењу и у појединачној и у екипној конкуренцији с обзиром да су све три екипе пионира, женских нада и мушких нада освојиле прва места.

Овакав наступ наших бораца је био и очекиван и најважније је да смо остварили примарни циљ, а то је пласман свих наших појединаца и екипа на Првенство Војводине које ће се одржати почетком марта месеца у Инђији. Посебно нас радује што смо наставили традицију да на сваком почетку сезоне имамо нове дебитанте који су гарант за успешну будућност.

Наши кадети, јуниори и млађи сениори ће наредног викенда наступити на престижном међународном турниру „Grand Prix Slovakia“ који се одржава у Братислави. На турниру се очекује преко 3.000 такмичара из 30 земаља из целог Света и то ће свакако бити изузетна провера и огромно искуство за наше борце од којих очекујемо медаље и са ове смотре.

Извор: Општина Кула