МРЕЖА ДОБРЕ ЕНЕРГИЈЕ НА УСЛУЗИ СВИМ ГРАЂАНИМА

Општина Србобран, заједно са Мрежом добре енергије, организоваће за грађане Србобрана, Турије и Надаља, услугу бесплатног саветовања у области енергетске ефикасности.

Уколико имате потребу да потражите савет стручних лица на тему енергетске ефикасности ваше зграде, куће или стана, локална самоуправа и Мрежа добре енергије вас позивају да донесете своју добру енергију, своја питања и своје дилеме у Малу салу Скупштине општине Србобран, свакога уторка од 10.00 часова, почев од 06. новембра, где ће вам дипломирани инжењери Никола Вујовић и Жељко Зечевић пружити бесплатну саветодавну подршку.

„Ако градите или реконструишете, мењате начин грејања или се спремате на замену уређаја за грејање, можда вам можемо помоћи да се здравије и јефтиније огрејете и осветлите животни простор. Драги грађани општине Србобран, локална самоуправа је дужна по закону да најмање једном недељно обезбеди саветодавну помоћ за унапређење енергетске ефикасности зграда у приватном власништву. Мрежа добре енергије ће се трудити да помогне локалној самоуправи Србобран у испуњавању законских обавеза, а пре свега жели да помогне власницима зграда да смање своје трошкове за енергију, повећају комфор становања и смање здравствене ризике. Циљ је смањити трошкове за енергију и смањити загађења услед потрошње и производње енергије. Услуге секретаријата су бесплатне и доступне свим грађанима“, рекао је за srbobran.rs Никола Вујовић, дипл. инжењер.

Извор: Општина Србобран