„МУЗИЧКИ ТЕПИХ“ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА

Током јула и августа у Сремским Карловцима се одржава Фестивал културног туризма КултФест Сремски Карловци 2022. На неколико локација у граду одвијају се многи садржаји из музичке, ликовне, филмске и драмске уметности. Фестивал организује Туристичка организација Сремски Карловци а подржан је од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Музички програм је реализован последња два викенда у јулу под називом „Музички тепих“. Не постоји бина већ се музичари налазе на великом тепиху ради ближег односа са публиком. У недељу од 19.30 сати наступили су POP&SOUL QUARTET. Чланови квартета су Милан Јанчурић, Александар Дујин, Ервин Малина, Саша Игњатовић а вокал је Бојана Лазић. Музика се чула у центру, тако да је публика уживала шетајући около или из оближњих башти кафића. Једно прелепо летње предвечерје уз сјајне изведбе познатих хитова: Kiss, Sway, Sunny, Smooth operator, Fly me to the moon, и многих других.

За уторак, 2. август у плану је програм на „Музичком тепиху“ у центру од 17.30 до 20.30 сати а цео програм може се видети на сајту Туристичке организације Сремски Карловци. Наша препорука је свакако отићи и уживати у доброј музици и атмосфери.

Текст и фотографије: Ивана В.