НА ЖИТНОМ ТРГУ СИНОЋ СВЕЧАНО ОТВОРЕНИ „ДАНИ ПИВА“ – ПРОГРАМ ТРАЈЕ ДО 13. АВГУСТА, А ТОКОМ ВИКЕНДА ОБЕЗБЕЂЕНЕ ДОДАТНЕ АУТОБУСКЕ ЛИНИЈЕ ЗА НАСЕЉЕНА МЕСТА

  1. „Дани пива“ званично су отворени синоћ на Житном тргу, уз ватромет и здравицу пиву које ју је изговорио Првослав Заковски, а затим су уследили концерти Александре Радовић и Абба Трибјут бенда.

Манифестацију је отвореном прогласио градоначелник Симо Салапура пожелевши свим посетиоцима да и на овогодишњим „Данима пива“ доживе лепе и незаборавне тренутке.Казао је да је ова манифестација прилика да се покаже колико је Зрењанин отворен град и колико су Зрењанинци добри домаћини , али и да покажемо колико је Зрењанин окренут будућности.

– Сваки август је месец када се окупљамо у Зрењанину и показујемо колико имамо богат и садржајан програм. На овим 38. „Данима пива“ очекују нас музички спектакли, културни, спортски , забавни програми и разне манифестације на више од двадесет локација у граду – рекао је градоначелник напомињући да су смештајни капацитети већ попуњени.

Указао је и да Зрењанин има велику обавезу, а то је да оправда бренд „Најбоље из Војводине“ коју је „Данима пива“ доделио Покрајински секретар за привреду и туризам.

Програм овогодишњих „Дана пива“ траје до 13. августа, а комплетан програм доступан је на званичном сајту https://danipiva.rs/.

У току манифестације, тачније у петак, субота и недељу, обезбеђен је и полазак аутобуса из насељених места према граду и то према следећем распореду вожње:ПОЛАСЦИ ПРЕМА ГРАДУ:19:15 МЕЛЕНЦИ-ЕЛЕМИР – ЗРЕЊАНИН19:00 ТОМАШЕВАЦ – БОТОС-БАН.ДЕСПОТОВАЦ-ЗЛАТИЦА – ЛАЗАРЕВО-ЗРЕЊАНИН19:00 КНИЋАНИН-ПЕРЛЕЗ-СТАЈИЋЕВО – ЛУКИЋЕВО – ЕЧКА-ЗРЕЊАНИН19:25 КЛЕК-ЗРЕЊАНИН19:30 АРАДАЦ-ЗРЕЊАНИН

ПОВРАТАК У 00:00 СА АУТОБУСКЕ СТАНИЦЕ ЗРЕЊАНИН

Извор: Град Зрењанин