НАГРАДНА ИГРА ЗА ХУМАНО ЛИЦЕ ТУРНИРА „ЈОВИЦА ТЕШИЋ ЈОЛЕ“

Последње дане Меморијалног фудбалског турнира „Јовица Тешић Јоле“, једног од најмасовнијих турнира у малом фудбалу у Војводину, обележава и велика хуманитарна акција у којој се кроз куповину карата за наградну игру, прикупља новац за помоћ угроженим породицама. Потребно је издвојити 100 динара за једну карту, могућност куповине је неограничена, и све то приликом доласка на завршне дане турнира.

За срећне добитнике обезбеђене су вредне награде: Србобранско одмаралиште поклања три ваучера за летовање у Сутомору, пицерија Dilicius ваучер за две породичне пице, Full caffe ваучер за вечеру за две особе, Фитнес клуб Аполон три пута по три месечне чланарине, Месна заједница Србобран два пута по 3000 динара, Аутоперионица Laser Wash ваучер за 10 прања аутомобила, Дом културе Србобран две карте за све представе које буду организоване у 2020. години, Fast food King ваучер од 2000 динара, Кафе бар Монт 3000 динара.

Организатори турнира позивају грађане да се укључе у акцију и захваљују свима онима који су то већ учинили, а посебно донаторима који су обезбедили награде.

Извор: Општина Србобран