NAJAVLJENI XXIII BERBANSKI DANI NA PALIĆU

U Medija-centru Gradske kuće održana je se konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program ovogodišnje manifestacija „Berbanski dani na Paliću“, koja se održava za vikend, u subotu i nedelju, navidi subotica.info.

Predstavnicima medija su se se obratili članica Gradskog veća zadužena za oblast turizma, investicija i međunarodne saradnje Hargita Erči, direktorka „Park Palić“ doo Valerija Denč, veliki majstor viteškog reda „Arena Zabatkiensis“ Dragutin Miljković i predsednik „Rotary“ kluba Subotica Tihomir Vasiljev, koji su, svaki ponaosob, predstavili šta će se dešavati na Velikoj terasi i šetalištu pored jezera gde će biti preko šezdeset tezgi zanatlija koji su se prijavili da učestvuju na XXIII berbasnkim danima.

Tradicionalna izložba voća i povrća se kasnije donira kao humanitarna akcija. Za decu je predviđen celodnevni program sa animatorima.

Info pult će biti postavljen na Velikoj terasi za sve potrebne informacije posetiocima.

Posetioci će hranu iz gastronomske ponude  moći da nađu na obali kod rotarijanaca u subotu, a u nedelju se priprema traženi ovčiji paprikaš. Takođe i restoran Mala gostiona će imati svoju ponudu.

Vinari Arene Zabatkiensis će predstaaviti pudara godine i izabranu lepoticu berbe ovogodišnje, kao i najbolja vina koja će degustirati posle proglašenje najboljih sa područja Vojvodine.

Program rotarijanace ja predstavio Tihomir Vasiljev a više o tome videti na linku ovde – https://www.subotica.info/2022/09/05/rotary-klub-subotica-plodovi-humano…

Izvor: subotica.info