NAJBOLJI STUDENTI OPŠTINE KULA DOBILI PO 60.000 RSD

U Opštini Kula upriličen je svečani prijem za 69 najboljih studenata koji su u prethodnim godinama studija ostvarili najmanju prosečnu ocenu 9.00, navodi nasemesto.

U okviru svečanog prijema, studentima su uručena Rešenja, na osnovu kojih će u dve jednake rate biti isplaćene nagrade u visini od 60 hiljada dinara.

Predsednik kulske opštine Damjan Miljanić pozdravio je okupljene studente i čestitao im na postignutom uspehu. “Ulaganje i briga o mladima je nasigurniji put da se napravi jedno uspešno i razvijeno društvo i znanje je uvek bilo garant uspeha, a posebno danas u 21. veku, u veku znanja. Svako ulaganje i svaka briga o znanju je dragocena. Ja sam ubeđen da ćete vi vašim radom u narednom periodu doprineti da ova država postane mnogo bolja i mnogo uspešnija”, poručio je Miljanić.

Predsednik Miljanić rekao je da Dan državnosti nije slučajno odabran za svečanost dodele nagrada najboljim studentima jer uspešnu državu čine uspešni ljudi. On je istakao da je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 60 miliona dinara za đake i studente i da će ta svota biti sve veća, kao i da je briga i ulaganje u sektor obrazovanja cilj Opštine Kula u naredne četiri godine. On je pozvao uspešne mlade ljude da se uključe u sve procese rada Opštine.

Izvor: nasemesto