НАЈБОЉИ У СРБИЈИ: ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ИНЂИЈЕ ПРИЗНАЊЕ ЗА ОВОГОДИШЊИ РАД

Велико признање за општину Инђија и Туристичку организацију општине Инђија стигло је од Туристичке организације Србије прогласивши нас међу три најбоље организације у Србији.

Наиме, на конкурсу за доделу најпрестижније награде у области туризма „Туристички цвет“ у 2021. години Туристичка организација општине Инђија је изабрана за једну од три најбоље у Србији.

У категорији „Туристичка организација“ критеријуми за доделу награде били су обогаћивање квалитета, садржаја и разноврсности туристичке понуде дестинације, квалитет маркетиншких активности, организација догађаја, медијска заступљеност, пројектне активности, остварен туристички промет и сарадња са туристичком привредом и другим привредним субјектима.

„Туристички цвет“ је награда Туристичке организације Србије која се традиционално (од 1982. године) додељује за значајна остварења и допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма у Србији.

У оцењивању се посебна пажња обраћа на нове програме, иновативне пројекте, креативне иницијативе, ангажман појединаца и организација којима је обогаћена туристичка понуда Србије.

Жири чини пет чланова, афирмисаних стручњака из области туризма, културе и медија, док се шеста оцена добија на основу гласања интернет публике.

У Србији постоји 136 туристичких организација и Туристичка организација општине Инђија је поносна на чињеницу да су је успеси постигнути у 2021. години сврстали у три најбоље на националном нивоу.

Извор: Општина Инђија