НАКОН 11 ГОДИНА У КАМЕНИЦИ НОВА АНГИО – САЛА

У Институту за кардиоваскуларне болести Војводине у Сремској Каменици почео је рад у новој, технолошки најсавршенијој ангио – сали која представља огромни искорак у свакодневном раду у области интервентне кардиологије.

Укупна вредност пројекта износила је 54 милиона динара, а набавком ове софистициране опреме биће знатно олакшан рад запосленима, уз већу сигурност и боље резултате лечења најтежих кардиолошких болесника.

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић, који је данас са директорком републичког Фонда за здравствено осигурање др Сањом Радојевић Шкодрић посетио Институт у Каменици, најавио је да следеће недеље у тој установи почињу грађевински радови на комплетној темељној реконструкцији Клинике за кардиологију у којој није било значајнијих улагања више деценија.

Према речима секретара Гојковића, то је наставак приоритетне и континуиране политике улагања у здравствени систем Војводине, која ће омогућити овој реномираној здравственој установи да пружи најбоље и најефикасније услове за лечење и боравак болесника.