NAREDNOG VIKENDA SLAVA U KARLOVČIĆU

Povodom seoske slave u Karlovčiću, Savet mesne zajednice ovog naselja i Kulturni centar Pećinci, pripremili su zanimljiv trodnevni program za sve generacije. Program obeležavanja započinje predstavom za decu već sutra, u petak 2. avgusta, u 19.00 časova kada će u centru Karlovčića biti izvedena predstava za decu „Nevidljiva priča“ u kojoj igra Sanela Milošević, kojom zvanično započinje Dečje kulturno leto.

Subota je rezervisana za sport, a na terenu fudbalskog kluba „Lovac“ od 17.00 časova sastaće se kadeti domaćeg tima i FK „Graničar“ iz Obreža. Od 20.00 časova na malom igralištu biće održan noćni turnir u malom fudbalu.

U nedelju, u 11.00 časova, već tradicionalno, na spomen obeležje palim borcima i žrtvama fašizma u centru naselja biće položen venac, uz prigodan kulturno-umetnički program. Od 13.00 časova na šicari ljubitelji ove vrste takmičenja, oprobaće se u klasičnoj šicari i glinenim golubovima, dok će ljubitelji fudbala u 18.00 časova biti u prilici da pogledaju utakmicu između domaćeg FK „Lovac“ i gostiju iz Šimanovaca FK „Hajduk 1932“. Večernji sati rezervisani su za zabavu, kada će na školskom igralištu svirati bend „Matrix“.

Izvor: Opština Pećinci