НАСТАВАК САНАЦИЈЕ ШТЕТЕ НАКОН НЕВРEМЕНА

Запослени ЈКП „Комуналпројект“ – а и Чегар Електро доо настављају санацију штете стабала и зеленила која је настала у току два невремена која су захватила Бачку Паланку и околна села.

У протекла два дана завшени су радови на санацији штете стабала и зеленила у 33 улице у Бачкој Паланци.

Ангажоване екипе су након орезивања стабала на депонију одвезле 56 приколица биоотпада из следећих улица: Банатска, укључујући и дечије игралиште, Македонска, Босанска, Бихаћка, Марка Орешковића, 4. Јула, Скојевска, Сомборска, Филипа Кљајића, Петра Кочића, Цара Лазара, Светозара Марковића, Родољуба Чолаковића, Шафарикова, Браће Рибникар, Трг ослобођења, 20. Октобар, Ђорђа Зличића, Синише Станковића, Војина Пејчиновића Буце, Краља Петра Првог – Новосадски пут, Бранка Бајића, Омладинска, Петра Драпшина, Сутјеска, Југ Богданова, Црногорска, Мајора Тепића, Марије Бурсаћ, Крајишких бригада, Његошева, Пионирска и Симе Шолаје.

У Товаришеву је на 39 локација орезано грање испод дистрибутивних водова ЕПС-а, док је санација стабала обављена  и у основним школама “Херој Пинки“ у Бачкој Паланци и „Алекса Шантић“ у Гајдобри и Новој Гајдобри, као и у Месној заједници Нова Гајдобра.

Орезивање стабала и зеленила, као и уклањање вишка биоотпада са терена наставиће се у континуитету наредних дана.

Извор: Општина Бачка Паланка