НАСТАВЉА СЕ ОБНОВА СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА: РЕКОНСТРУИСАНЕ СВЛАЧИОНИЦЕ НА ФУДБАЛСКОМ СТАДИОНУ У СТАНИШИЋУ

Град Сомбор наставио је са улагањима и модернизацијом спортских објеката, како у граду, тако и у насељеним местима, а тим поводом председник Скупштине града Зоран Рус и чланица Градског већа за област омладине, спорта, деце и здравства Антонија Нађ Косановић посетили су данас фудбалски стадион у Станишићу, где су завршени радови на изградњи нових тушева и тоалета у свлачионицама.

Урађене су нове електричне инсталације, као и водоводна и канализациона мрежа, након чега су следили керамичарски радови. Поред ових реконструкција, нови изглед добила је судијска просторија, а направљене су и нове ограде и заштитне мреже иза голова.

Председник Скупштине града, приликом обиласка најавио је да ће Град и у наредном периоду наставити са улагањима у спортске објекте, како би се спортистима обезбедили најбољи услови за постизање врхунских резултата.

У току су и радови на реконструкцији трибина на стадиону ФК „Кордун“ у Кљајићеву где следи изливање бетонаже, након чега ће да се монтирају нове челичне трибине са дрвеним елементима, које ће бити распоређене у три реда, дужине од око 26 метара, укупног капацитета до 200 гледалаца. У плану је да се током наредне године уради и надстрешница на овим трибинама.

Извор: Град Сомбор