НЕ МОЖЕМО МИ ЈЕРКОВКИ ДА НАЂЕМО СИГУРНУ СТРАНКУ

Како да јој помогнемо да се одлучи између Ненада Чанка и Драгана Ђиласа?

Новосађани нису криви ни одговорни што Aлександра Jерков за себе не може да нађе сигурну странку и у свом лутању од Чанка до Ђиласа бесомучно напада све оне који јој онемогућавају да наплати свој политички активизам.

Њена мржња према Александру Вучићу и Милошу Вучевићу је потиснула сећања на Фонд за развој нових технологија из ког је на фантомске пројекте испумпано преко 7 милијарди динара док је она била високи градски и покрајински функционер, Хетерленд преко којег је узет новац на рачун болесне деце, лажна изградња централне кухиње за радосно детињство, сумњиве трансакције и изградња Булевара европе по цени већој за неколико милиона евра у односу на тржишну…

Заборавила је такође да , у време  док је она била један од стубова власти , буџет града Новог Сада и сва јавна предузећа града новог сада су били сигурна кућа за мешетарење и махинације о чему сведоче дугови тих јавних предузећа и сигурна кућа за збрињавање више стотина подобних људи из Демократске странке који су запослени у једном дану. Подсећања ради, то је било у септембру 2012.

Данас је Нови Сад град развоја, европска престоница културе о којој су сањарили и Александра Јерков и њени страначки другови али их је мрзело да раде и да се труде па су само на један двд потрошили 160 000 евра и то је био њихов једини ангажман по овом питању.

У односу на 2012, Нови Сад ће ускоро имати и пету нову фабрику и уместо десетине хиљада људи без посла,  запослење је нашло 20 000 новосађана .

Нови Сад ће наставити захваљујући лидерским способностима Милоша Вучевића  и подршци Александра Вучића да отвара нове фабрике и нова радна места и све више да напредује, а Александра Јерков нека уз подршку моторних тестера и нападача на ограде нађе пут од Драгана Ђиласа до новог шефа.

 

Дина Вучинић, члан Извршног одбора Српске напредне странке и шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Новог Сада

Нови Сад 11. јун 2019. године