НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА ШТЕТОЧИНЕ КОЧЕ РАЗВОЈ НОВОГ САДА

Позив Градског одбора Демократске странке градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу да одустане од пројекта уређења приобаља најбољи је доказ колико мржње према сопственом граду гаје они који чине све да зауставе сваки пројекат од интереса за будућност Српске Атине. Не да Српска напредна странка и градоначелник неће одустати од овог пројекта, већ нас позив највећих штеточина и криминалаца у историји града, још више мотивише да, зарад интереса Новосађана, а посебно генерација које долазе, уложимо још више напора до што пре дође до потпуног уређења овог потенцијално туристички најатрактивнијег дела града.

            Коме је у интересу да Рибарско острво и Шодрош деценијама уназад изгледају запуштено као предели у најнеразвијенијим деловима света? Шта на том подручју ради неколико десетина нелегалних објеката, махом викендица? Да ли грађани и даље треба да гледају реликвије бивших промашених политика, попут Неимара и Бродоградилишта, са све остављеним шупама, баракама, тоалетима, депонијама? Демократе су се из немоћи да се икада више врати на власт и наставе са пљачком грађана окренуле политици „Што горе – то боље“. То Српска напредна странка и наши коалициони партнери неће дозволити. Демократска странка или бар оно што је од ње остало, треба да има у виду да нас нико неће зауставити у намери да уведемо ред у Новом Саду, а да приобаље искористимо за изградњу нових стамбених објеката, паркова и осталих зелених површина, спортских терена, модерне марине итд.

            То што демократе за три мандата од 1996.г. до данас, сем почетих, а незавршених пројеката, уз криминалну приватизацију и бесомучан лоповлук, нису успели ништа иза себе да оставе по чему ће их грађани по добру памтити, њихов је проблем. Српска напредна странка од 2012. године до данас, завршила је велики број њихових пропалих пројеката, од којих је најпознатији Клинички центар Војводине. Остало је још много тога да се уради да би грађани Новог Сада, Војводине и Србије имали нормалне услове за живот. Године под ДОС-ом, предвођеним криминалним кланом званим Демократска странка, су године изгубљене за Србију. За разлику од њих, резултати Српске напредне странке видљиви су на сваком кораку и тако ће бити и убудуће. То ће грађани и позакати на предстојећим изборима крајем априла, на које ви из бојазни од суда грађана, а не због измишљених недемократских услова, немате храбрости да изађете.