ЈЕРЕМИЋУ МАТЕМАТИКА ЈАЧА СТРАНА САМО КАДА БРОЈИ ПОКРАДЕНЕ МИЛИОНЕ

Српска напредна странка саопштава да је математика Вуку Јеремићу очигледно јача страна само када броји паре, оне народне које је покрао од грађана Србије, оних 200.000 евра које је добио од катарске амбасаде у Берлину, о чему и даље ћути и не одговара на питања јавности шта је обећао заузврат, као и када прави рачуницу својим пајташима Патрику Хоу и Шеику Тидијану Гадију како да оперу милионе долара стечене криминалним пословима.

То је Јеремић потврдио и данас изношењем бруталних неистина о броју решених криминалних убистава наводећи да је само шест решено за исто толико година. Истине ради, само током 2018. године решено је осам убистава људи са криминалним досијеом.

Осведоченог политичког губитника Вука Јеремића очигледно је током боравка у Њујорку задесила не само новчана стимулација из криминалних  међународних кругова већ и амнезија, па заборавља да су српске улице биле поприште најжешћих обрачуна управо док је он био на власти и док је милионе евра народних пара трошио на скупоцене шампањце, хотеле и приватне авионе. То што је њега запљуснуо талас заборава Атлантског океана, не значи да грађани заборављају време док су он, Ђилас, и други досовски преваранти харали Србијом –баш тада смо годишње имали између 150 и 200 убистава, а данас их је, опет, истине ради, дупло мање.

О процентима расветљених је сулудо и говорити Јеремићу, који реч проценат разуме само када се рачуна колики је његов део, а колики његових пајтоса мафијаша. Сулудо га је подсећати да су у његово време проналажене одсечене главе у контејнерима, да су из река испливавала тела везана бетонским блоковима и да су криминалци били главни инвеститори у Србији, јер лажови и преваранти попут њега не знају ни за истину, ни за срам.

Када смо већ код мафије, пљачки и свирепих убистава, питамо Јеремића зашто му маца сваки пут поједе језик и зашто упорно ћути на питање која је његова улога у криминалној организацији на чијем је челу човек који има надимак као једно жуто кисело јужно воће, колико је милиона евра ставио у џеп захваљујући својим „пријатељима из дипломатије“ и за шта је узео 200 хиљада евра од катарске амбасаде?

Трагикомично је и то да морални и политички миш Вук Лимунов Јеремић, кога и данас славе Харадинај, Тачи и сви Албанци због специјалних заслуга у рушењу суверенитета Србије, позива на било чију смену, зато није згорег да га подсетимо да су њега грађани Србије, не тако давно, оценили са недовољним један, и да наш народ никада више неће дозволити да Србијом владају такви криминалци и продавци националних интереса.