NEREŠENO JUČE U POPINCIMA

Popinački sremskoligaš nije uspeo da u dva poslednja kola, kao domaćin, dođe do maksimalnog plena i tako umnogome popravi položaj na tabeli. Najpre je, u 13. kolu, podelio bodove sa Mitrosemom, da bi tako bilo i na jučerašnjoj utakmici protiv Hajduka iz Višnjićeva.

Početnu inicijativu domaćin juče nije uspeo da materijalizuje. U 24. minutu, posle kiksa Vračeva, Veteha je bio u idealnoj prilici da goste dovede u vođstvo. Par minuta kasnije to mu, ipak uspeva i na pravi način kažnjava neodlučnost domaće odbrane. Do kraja utakmice viđen je i lep šut Jankovića u 42. minutu. U nastavku utakmice Napredak ulazi mnogo odlučnije i u 48. minutu, u kaznenom prostoru Hajduka najbolje se snalazi Petar Majstorović, koji, posle velike gužve, postiže gol za 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Na igralištu Napretka u Popincima, pred oko 100 gledalaca, sudio je Božidar Sudžum iz Inđije.

NAPREDAK: Grković, M. Jovanović, Đilas, Kljajić, M. Majstorović, Savković, Sremac (od 87. Puvalić), Janković, N. Jovanović (od 29. Ćalić) Vračev, Evđenić (od 46. P. Majstorović ).

HAJDUK: Mitrović, Đorđević (od 46. Hrček), Arsić, Marković, Kovačević, Stanković (od 61. Damjanović), Nježić, Grujičić, Veteha, Jurošević (od 84. Ličanin), Perić.

Izvor: Opština Pećinci