NEVEROVATNA PANČEVKA PRVAKINJA SRBIJE U DVA POTPUNO RAZLIČITA SPORTA

Zorana Barjaktarović koja je nastupala za KDT „Dinamo“ Pančevo, navodi 013info,  postala je prvakinja Srbije u biatlonu na Prvenstvu Srbije u olimpijskom dizanju tegova za juniorke i mlađe seniorke koje je održano u Pančevu u nedelju, 18. novembra. Tako je Zorana sada prvakinja Srbije u dva sporta – atletici i dizanju tegova.

Zorana je nastupala u kategoriji devojaka uzrasta do 23 godine i sa savladanih 112 kg u biatlonu (trzaj + izbačaj) osvojila prvo mesto.

„Drago mi je da su čelnici saveza zadovoljni kako je sve proteklo. Dizačkom klubu „Dinamo“ pripala je čast da po drugi put u godini dobije mogućnost da organizuje prvenstvo Srbije u dizanju tegova. Ako sve bude uredu, naredne godine klub dizača tegova Dinamo organizovaće prvenstvo Srbije u dizanju tegova za kategoriju seniorki, koje se smatra za najprestižnije takmičenje na nacionalnogm nivou.Posebno mi je drago što su takmičenju prisustvovali nekadašnji rukovodioci kdt Dinamo. Zahvalio bih se ovom prilikom sindikatu NIS-a na pomoći i podršci u organizaciji takmičenja“.  Istakao je Filip Vlajić, predsednik KDT DINAMO.

Takmičenje je održano u prostorijama krosfit kluba „Gvožđar“.

Narednog vikenda u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma, ministarstva sporta i omladine republike Srbije i sportskog saveza Srbije održava se Sajam sporta gde će takmičari kluba dizača tegova Dinamo vršiti prezenteciju olimpijskog dizanja tegova i powerliftinga.

Izvor : 013info