НЕВЕРОВАТНО! ЛОШЕ РЕЧИ ИЗАЗИВАЈУ МУТАГЕНИ ЕФЕКАТ

Научници су дошли до запањујућег закључка: ДНК доживљава људски говор и људске мисли. Било која изговорена реч није ништа друго до генетски програм који може знатно да промени цео живот.

Другим речима, оно чиме се човек руководи, проследиће се у наследне програме. Ови наследни молекули добијају акустичне информације било да ми причамо или чујемо нечије разговоре. ДНК такође доживљава информације о светлу када ми ћутимо или читамо нешто. Већ само један разговор или текст може да оздрави наследни програм, а други да га трауматизира.

Академик П. П. Гарјаев, члан Академије медицинских и техничких наука у Њујорку – верује да помоћу вербалних форми мисли – особа ствара сопствени генетски апарат.

Испоставља се да молитвене речи пробуђују резервне способности генетског апарата. Кроз молитве многих светаца, и безнадежно болесни пацијенти су зацељени. Благослов светаца проширио се на неколико генерација.

А проклетство са друге стране уништава таласне програме, што значи да омета нормалан развој тела. Клевете и псовке лишавају особе воље, здравља, па чак и самог живота.

А сада главни закључак научника: таласна генетика тврди да генетски апарат човека није равнодушан према томе шта његов господар мисли, слуша или чита. Свака информација се може унети у тзв. таласни ген.

У овом случају, уређај ДНК није у стању да открије од кога ви примате информације, било да је живи саговорник или ТВ екран. ДНК молекули могу да размењују ове информације помоћу акустичних и електромагнетних таласа. Али најупечатљивије је то што су научници у својим експериментима, речима изазвали многа „чуда” или генетске ефекте. Научници су направили апарат који преводи људске речи у електромагнетне осцилације, способне да утичу на молекуле наслеђивања – ДНК.

А испоставило се да неке речи узрокују чак и мутагени ефекат разорне моћи. Ретки и разбијени хромозоми, мењају места у генима. Као резултат тога, ДНК почиње да производи неприродне програме који се репродукују у организму, практично дајући потомству готове „програме” саморазарања. Према речима стручњака, лоше речи проузроковале су мутагени ефекат, сличан радиоактивном зрачењу капацитета 30 хиљада рендгенских зрака! Страшно је чак и мислити шта ће се догодити човеку након такве вербалне обраде, ако се 50 рендгенских зрака сматра смртоносном дозом за њега.

На срећу, ови експерименти су спроведени на семенкама биљке арабидопсис (скупљен) (Arabidopsis thaliana  је као модел најпопуларнија биљка међу генетичарима, прим. прев). Семенке нису преживеле а малобројене преживеле су постале генетска чудовишта, неспособна да програмирају развој здравих организама. Њихово потомство се потпуно дегенерише након неколико генерација.

Али, пре свега, научници су били изненађени да ефекат мутагености није зависио од снаге утицаја. Изговарали су речи што гласним, што тихим гласом, а понекад једва чујним шапатом, али резултати су били исти. Питали су се да ли је апарат повећавао енергију звучних вибрација па су га смањили на свега две батерије које се обично користе у батеријским лампама. За ефекте од 30 хиљада рендгенских зрака, потребно је да направите напон хиљаду пута више него што могу дати ове батерије, чиме је искључено дејство апарата.

Има нешто о чему треба размишљати, зар не? Зар није јасно да су многе тешкоће у животу „програмиране“ од стране јавног мњења, влада… Моћници света чине све само да учине сваког представника јачег пола слабићем и да све зависи од „допинга” у облику псовки, алкохола, пушења, преједања, блуда итд.

Погледајте како обично одговарате на једноставно питање: „Како сте ”. „Ништа … Полако … Као и сви … ”.

Обратите пажњу какви су ваши разговори у мушком кругу? И какве програме гледате или које информације гледате на интернету? Све је јасно! Ако још нисте схватили да ниво вашег успеха у животу зависи од нивоа вашег размишљања и комуникације, онда послушајте мишљење ових научника. Одлучите сами како желите да буде, шта ћете од информација омогућити у својој сфери, које мисли и речи ћете користити од сада, како да добијете снагу и самопоуздање, да ојачате своју вољу.

Мушкарци су склонију ружним речима, а обичним обраћањем пажње на то како се изражавају – могу да постану харизматичнији, да учине своју жену најсрећнијом на свету а своју децу поносном на свог оца. Тако ће и живот на земљи бити побољшан, и сви можемо живети међу добрим и корисним људима.

(превод са руског Весна Раонић)

ПС. Једини музичар који је одлучио да пажљиво изабере сваку реч у отпеваној песми је Слободан Тркуља из групе Балканополис.

 

Извор: econet.ru