НИ ЖУТА БАНДА, НИ ЈАЧИ ОД ЊИХ, НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ РАЗВОЈ НОВОГ САДА саопштење за медије ГрО СНС НС

 Никаква саопштења, ни намештена дописивања на друштвеним мрежама, неће зауставити развој Новог Сада. И данашње саопштење Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и Маринике Тепић неће утицати на то да градска власт одустане од капиталних пројеката од којих ће једину корист имати Новосађани и бројни гости Српске Атине. Наши суграђани добро знају ко се бори за њихове интересе, а коме су једино у глави масне провизије и криминал. 

 Драган Ђилас не да не може да докаже спрегу градске власти и криминала, иако има жарку жељу, већ ни порекло својих 600 милиона евра. Ни у много развијенијим државама од Србије никоме није успело да на поштен начин за тако кратко време заради толику своту новца. Сви знамо да се у његовом случају радило о трговини утицајем, када је као неуспешни градоначелник Београда, итекако успешно преко везе своје фирме са Маркетингом Радио –телевизије Србије и препродајом секунди за емитовање реклама, мостао мултимилионер.

 У случају Ђиласа и његове поново окупљене банде, ради се о јасно израженој жељи за изгубљеним привилегијама. Из сваког њиховог саопштења просто исијава жеља за провизијама, јер је то једини разлог њиховог бављења политиком. Интереси грађана Новог Сада, Војводине и Србије никада им нису ни пали на памет.

 Српска напредна странка поручује следбеницима Драгана Ђиласа да нас саопштења попут данашњег само мотивишу да брже, јаче и боље радимо за добро Новог Сада и његових грађана. Никаква шака јада окупљена у странчицама и групицама грађана насталих од делова распале Демократске странке, али ни много јачи од њих, неће нас осујетити у реконструкцији Позоришног трга, сређивању Каменичке аде, градњи болница, домова здравља, нових школа, вртића, бициклистичких стаза, спортских терена, зелених површина, јавних паркинга, видиковца. У томе нас не могу спречити никаква саопштења организација које су на нивоу статистичке грешке, па ни својевремено разбијање Градске куће од стране истог тог олоша који је својим деловањем показао колико мрзи Нови Сад, а то грађани не заборављају.