НОТОРНА ЛАЖ ПОКРЕТА ЗА ПРЕОКРЕТ Саопштење за медије ГрО СНС НС

Ноторна је лаж коју је у данашњем саопштењу пласирао новосадски одбор Покрета за преокрет, да ће на прослави једанаесте годишњице Српске напредне странке, која ће бити одржана у недељу 27. октобра на СПЕНС-у, наступити хор Гимназије „Јован Јовановић Змај“ из Новог Сада. Још је срамнија тврдња да је финансирање хора условљено наступом на страначкој прослави.

Српска напредна странка никада није и неће злоупотребљавати децу у политичке сврхе. Напротив, наши функционери на свим нивоима власти, улажу велике напоре да управо дециобезбеде максималне услове за живот, образовање, бављење спортом, науком и свим активностима које представљају потребе младих.

Најмање права да моралишу имају они који су, попут нејаког покрета Јанка Веселиновића, у коалицији са лоповима, лажовима и преварантима попут Боре Новаковића, Вука Јеремића, Драгана Ђиласа и фашистима на челу са  Бошком Обрадовићем. Српска напредна странка позива Јанка Веселиновића да, уместо што по медијима шири лажи, својим коалиционим партнерима постави питање о пореклу имовине, бројним аферама од 5. октобра 2000.-е до 2012., а у Покрајини до 2014.-е. Дотични политичар у покушају могао би да се јавно изјасни да ли подржава политику рушилаштва, упада у институције система, ометање рада јавних предузећа или, још боље, фашистичке ставове идеолошког оца Покрета „Двери“ Димитрија Љотића.

            Српска напредна странка овом приликом позива малобројне чланове Покрета за преокрет да у недељу 27. октобра буду наши гости на обележавању рођендана Српске напредне странке и да се увере у то да никакве злоупотребе деце у политичке сврхе неће бити. Истовремено, то ће бити прилика да се увере и у подршку коју међу грађанима Србија уживају Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем.