НОВА СИГНАЛИЗАЦИЈА ОЛАКШИЦА ЗА ПОСЕТИОЦЕ

Дуж саобраћајница широм територије општине Пећинци недавно је постављена нова туристичка сигнализација, која ће све бројнијим посетиоцима олакшати оријентацију и упућивати их на најатрактивније локалитете које вреди посетити.

По речима директорке Туристичке организације општине Пећинци, Љубице Бошковић, нове табле са путоказима су значајан допринос туристичкој инфраструктури.

„Квалитетна сигнализација је саставни део туристичке понуде и нови путокази ће свакако бити олакшица посетиоцима, посебно онима који први пут долазе у нашу општину. Овом инвестицијом је обухваћен само део недостајуће сигнализације, али ми већ имамо израђен пројекат за комплетну обнову постојеће и постављање нове сигнализације. Надам се да ће у догледно време овај важан посао бити у потпуности завршен“ – изјавила је Бошковић.

Средства за постављање нове сигнализације, у износу од 1,8 милиона динара, Општини Пећинци су додељена од стране Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство по Конкурсу за унапређење и развој руралне инфраструктуре на територији АП Војводине.

Извор: Општина Пећинци