НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ У ГРАДСКОЈ ХАЛИ “МОСТОНГА“

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, заједно са чланицом Градског већа Антонијом Нађ Косановић и директором Спортског центра „Соко“ Дарком Косановићем, посетио је данас  Градску халу „Мостонга“ у којој је и ове године током летње паузе настављено са обновом овог спортског објекта.

У великој сали ради се на поставци новог паркета, реновира се свлачионица у којој ће се налазити домаће екипе током одржавања такмичења, а изводе се и радови на две ВИП  ложе.

Градоначелник је овом приликом истакао да ће Градска хала добити комплетно нови и пуно лепши изглед, на радост свих корисника. „Тренутно се ради на поставци новог паркета у Градскоj хали  Мостонга. Целу ову инвестицију финансирају Град Сомбор и Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Након замене расвете, након комплетног уређења зидова на овој хали и осталих радова, ово је још једна веома битна инвестиција“ рекао је Ратковић.

Поставка новог паркета у великој сали требала би да се заврши за десетак дана, где ће бити исцртани терени за рукомет, кошарку и одбојку. Средства за уређење свлачионице и ВИП ложа обезбедио је Спортски центар „Соко“.

Извор: Град Сомбор