NOVEMBARSKA NAGRADA GRADA PANČEVA ANDREI STOJADINOV I ZLATIBORU LAZAROVU

Novembarske nagrade grada Pančeva ove godine biće dodeljene džudistkinji Andrei Stojadinov u oblasti sporta i Zlatiboru Lazarovu iz Pančeva za oblast socijalnog i humanitarnog rada, navodi, 013info.

Žiri za dodelu Novembarske nagrade grada Pančeva ovu odluku doneo je na sednici koja je održana danas, a kao i savake godine, biće dodeljena na svečanoj sednici Skupštine povodom Dana Grada Pančeva, 8. novembra, ukoliko aktuelna epidemiološka situacija to dozvoli.

Andrea Stojadinov je u poslednjih godinu dana ostvarila fantastične sportske rezultate i pronela slavu Pančeva i van granica naše zemlje, a osvojila je čak tri evropske medalje, što je bio razlog da joj komisija dodeli Novembarsku nagradu.

Zlatibor Lazarov je dugogodišnji predsednik, a trenutno potpredsednik Međuopštinske organizacije Saveza slepih Pančevo i više od dve decenije uključen je u sve aktivnosti vezane za osobe za invaliditetom u Pančevu.

Za njegovo dugogodišnje delovanje u oblasti socijalnog i humanitarnog rada komisija je bila mišljenja da i Zlatibor Lazarov treba da bude ovogodišnji dobitnik Novembarske nagrade grada Pančeva.

Izvor: 013info