NOVO ISKUŠENJE ZA RUKOMETAŠE PROLETERA

Izabranici trenera Zoltana Ivanice sa nestrpljenjem očekuju subotu 14. april i utakmicu 17. kola rukometne Super B lige sa ekipom Vrbas Petrola.

Dvonedeljnu pauzu u prvenstvu iskoristili su za odgovoran rad na treninzima i maksimalnu pripremu duela koji im je izuzetno bitan.

– Sjajna prilika da popravimo bled utisak iz Bogatića, gde smo pretrpeli poraz od domaće ekipe Mačve.Prethodnih dana puno smo radili na korekciji uočenih grešaka, koje delom mogu da se stave na konto mladosti i neiskustva ekipe, ali se na vreme moraju otkloniti.Naša želja je ogromna, igrači su kako se to u žargonu kaže, pozitivno našpanovani i nadam se da će u duelu sa kvalitetnim protivnikom, kakav je Vrbas, na najbolji način prezentovati – istakao je trener Zrenjaninaca Zoltan Ivanica i iskoristio priliku da pozove ljubitelje rukometa na duel sa ekipom Vrbas Petrola.

Levoruki Saša Terzić, osim što je odličan na terenu, pokazuje veliko umeće u IT sektoru i grafičkom dizajnu najava za utakmice svog tima, a bio je veoma kreativan i u pozivu navijačima za dule sa Vrbašanima…

– Meni to dođe kao hobi, između treninga, ali zaista sam se zainteresovao i prijaju mi pohvale, kako saigrača, tako i sve većeg broja ljudi koji su videli moje kompjuterske kreacije i neobične pozivnice za utakmice Proletera…Što se tiče duela koji nas očekuje u subotu, svesno smo preuzeli breme apsolutnog favorita i nadam se da smo potpuno spremni da imperativ iznesemo do kraja i na kraju se zajedno sa našim navijačima radujemo još jednoj pobedi….ma samo da prođe petak 13. koji nije po pravilu, ali može da bude baksuzan i sve će biti ok…. – u šaljivom tonu poručuje Novosađanin u dresu Proletera, Saša Terzić.

Utakmica Proleter – Vrbas Petrol igra se u subotu 14. aprila u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, sa početkom u 17.30 časova….

Izvor: Sportinfo