НОВИ ИГРАЧИ – НОВЕ АМБИЦИЈЕ

Међу клубовима који ће у наставку првенства Међуопштинске лиге Срем – група Исток конкурисати за прва два места која воде у Сремску лигу директно или кроз бараж је и ФК Граничар из Обрежа. Први део сезоне Обрешци су завршили на шестом месту, са осам бодова заостатка иза лидера Срема из Сремских Михаљеваца и седам иза Радничког из Ирига.

Фудбалски радници из Обрежа су убеђени да је предност водећих екипа достижна и зато су међу првим екипама у општини започели са припремама. Први тренинг је одрађен прошле недеље у Спортској хали у Доњем Товарнику, а по речима тренера Дејана Орловића до прве контролне утакмице, 7. фебруара против Шумара из Огара, тренираће два пута недељно.

„Поред утакмице против Шумара, договорене су још четири провере – 14. фебруара против Јединства из Платичева, 21. фебруара против Партизана из Витојеваца, 27. фебурара против Срема из Јакова, а дан касније играћемо против шимановачког Хајдука 1932. И ми делимо мишљење да ће наша лига бити најзанимљивија у сремском фудбалу. Већ после првих пет кола доста тога ће се разјаснити и издвојиће се екипе које ће конкурисати за сам врх, као и оне које ће се борити за опстанак. Ми смо убеђени да ћемо бити у горњој половини табеле“ – изјавио је Орловић, и додаје да је и Граничар, попут многих екипа које гаје велике амбиције, током зимске паузе појачао играчки кадар.

„Бићемо много јачи него јесенас. Нови играчи су: Стефан Врачев (Напредак, Попинци), Живко Инђић (ПСК, Путинци), Ненад Живановић (Минел, Рипањ), Срђан Бабић (Шумар, Огар), Бошко Игњатовић (Слобода, Доњи Товарник) и Никола Сандић (ОФК Брестач)“ – рекао је тренер Орловић.

Извор: Општина Пећинци