НОВИ САД ПОЉОПРИВРЕДНА ПРЕСТОНИЦА ЕВРОПЕ

Од почетка 85. Пољопривредног сајма, Нови Сад је постао пољопривредна престоница Европе. Сви иоле значајни пољопривредни чиниоци су се упутили ка Новом Саду, централном догађају године, Пољопривредном сајму.

Као добри домаћини потрудили смо се да што боље угостимо посетиоце ове веома важне манифестације. Репортери портала Војвођанских – вести са географским пореклом, свакодневно су посећивали сајамску манифестацију  и припремили су нам лепу архиву фото и видео материјала са овогодишње сајамске манифестације.

Јуче, док су се наши репортери спремали за пренос догађаја у  Хали 1, запало им је за око, младо, пословно окружење и весела атмосфера која је владала на штанду предузећа „Санус-М“ Д.О.О.  из Новог Сада.

фото : Медија Портал

У разговору са младим директором предузећа , Цвијом Мрђеном, упознали смо се са лепезом делатности којима се „Санус-М“ бави, па смо искористили ову прилику да наше верне читаоце о томе обавестимо.  

Предузеће “Санус-М“ основано је са циљем да, као овлашћена организација пружа услуге дезинсекције, дератизације и дезинфекције као и остале видове санитарне заштите.

Данас представља савремено предузеће које је тако организовано и технички опремљено да може одговорити на најсложеније задатке потенцијалних корисника сојих услуга. Њихов тим се састоји од проверених професионалаца пољопривредне, медицинске и ветеринарске струке, који су искусни у решавању различитих видова борбе против опасних агенаса и штеточина.

фото : Медија Портал

Компетитивну снагу предузећа „Санус – М“ чини спој самоувереног и искусног са једне и образованог и амбициозног младог кадра са друге стране.

Пријатно изненађење, енергија младости и зњање које је Цвијо Мрђен показао у кратком разговору са нашим репортерима, потпуно је осветлало слику о овогодишњем  Пољопривредном сајму у Новом Саду. Посао даље зове, желимо им пуно успеха у раду. Растали смо се са поздравом и договором, да се видимо се догодине на следећем Пољопривредном сајму.

фото : Медија Портал

Одабиром фотографија које је наша екипа припремила, преносимо Вам део сајамске атмосфере.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За vojvodjanske.rs : фотографије Медија Портал.