NOVI STUDIO ZA EDUKACIJU OD OVE ŠKOLSKE GODINE

Koliko je bitno raditi na razvoju dečjeg mozga od najranijeg uzrasta? Da li klasičan način učenja može da doprinese razvoju punog potencijala naše dece? Kako povezati i usaglasiti rad leve i desne hemisfere mozga i na taj način unaprediti i skratiti periode učenja kod kuće? Na ova i na još mnoga pitanja o efikasnom učenju, mentalnom računanju, brzom čitanju, osnovama programiranja i sličnim metodama možete dobiti odgovor u novom Studiju za edukaciju koji se 5. septembra otvara u našem gradu, navodi 013info. Ovo je jedinstveno mesto na kojem su objedinjeni programi za đake novog doba. Vrata ovog Studija za edukaciju su otvorena za sve zainteresovane i ako ih posetite tokom septembra moći ćete da čujete o programima:

  • NUMICON – za razvoj predmatematičkih veština kod dece uzrasta od 3 do 5 godina. Program je razvijen od strane Oksfordskog Univerziteta i 2015. godine proglašen je za najbolji svetski edukativni matematički metod
  • MENTALNA ARITMETIKA – program koji kroz razvoj sposobnosti mentalnog računanja (bez papira, olovke, digitrona) kod dece razvija koncentraciju, vizuelizaciju, pažnju, memoriju, analitiku i logiku. Namenjen je deci uzrasta od 4 do 12 godina.
  • SUPER UM – program mentalne matematike gde polaznici uče da mentalnim putem rešavaju složene matematičke operacije na lakši i brži način (npr. računanje 5 korena trinaestocifrenog broja za manje od minuta). Namenjen je deci od 10 do 17 godina, kao i svim polaznicima koji su uspešno završili napredni nivo Malca Genijalca.
  • POBEDNIČKO UČENJE – program koji polaznicima omogućava da nauče da uče na brz i efikasan način, brzo čitaju, formiraju mape uma i da maksimalno smanje stopu zaboravljanja naučenog. Namenjen je polaznicima od 9 godina, ali je takođe pogodan za srednjoškolce i studente.  
  • KLIKER – program učenja osnova kompjuterskog programiranja i robotike na inovativan i interaktivan način, po pažljivo osmišljenim metodama koje stimulišu kreativnost, maštu, interesovanje za rešavanje problema i osnovne principe programiranja. Namenjen je polaznicima uzrasta od 5 do 18 godina.

Poznati su po tome što svake generacije i svake godine imaju učenike koji osvajaju jedno od prva tri mesta na prestižnim međunarodnim takmičenjima iz mentalne aritmetike, što potvrđuje efikasnost, posvećenost i profesionalnost u radu sa učenicima. Lava Tolstoja 60 Malac Genijalac

Telefon 062/622609                                                Kliker telefon 063/250986  pancevo@malacgenijalac.com                                                            pancevo@klikercentar.rs   Facebook:@malacgenijalacpancevo                   Instagram: za_edukaciju, kliker_it_centar_pancevo

Izvor: 013info