НОВИ УСПЕХ РУКОМЕТНЕ ЕКИПЕ „ВЕТЕРАНИ 022“ – ОСВОЈЕН ШАМПИОНСКИ ПЕХАР НА НАЈВЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ НА БАЛКАНУ

Протеклог викенда Рукометни клуб ветерана „Сарајево“ је организовало  2. рукометни турнир ветерана под називом „Сарајево љубави моја 2024“.

На турниру је учествовало око 50 екипа, око 750 учесника, из БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе, Словеније и Северне Македоније некадашњих врхунских спортиста, репрезентативаца, аматерских играча, познавалаца и љубитеља рукомета.

Рукометна екипа „Ветерани 022“ из наше општине још једном је показала квалитет на међународној сцени, освојивши прво место на овом изузетно јаком турниру. Посвећеност и тимски дух допринели су овој значајној победи, пружајући незаборавно искуство како играчима тако и навијачима.

Окупљање ветерана на овом турниру није био само спортски догађај; то је била прилика да се поделе приче, обнове стара пријатељства и створе нова. Атмосфера је испуњена ентузијазмом, смехом и спортским духом који надмашује време и генерације. Осећала се енергија и страст према рукомету која је жива и међу ветеранима.

На терену где се сусрећу ветерани, сваки тренутак носи траг прошлих борби и спортског заједништва. Сваки потез, сваки гол носи са собом искуство и стручност, али истовремено и љубав према игри која траје и након што су године прошле. Рукометни турнир ветерана није само такмичење, то је ода спортском духу, дуговечности пријатељстава и вечној страсти према рукомету.

Рукометна екипа „Ветерани 022“ се након освајања шампионског пехара захвалила организаторима турнира и самом граду Сарајеву на гостопримству.

„Хвала вам на свему драги пријатељи и надамо се да ћемо се видети и следеће године. Хвала, Сарајево љубави наша“, поручили су рукометни ветарани из наше општине.

Извор: Општина Рума