НОВИ УСПЕСИ ТИТЕЛСКИХ ОДБОЈКАШИЦА

У недељу, 26. маја 2019. године, у Инђији, одржан је 15. по реду турнир 3:3 и 4:4 женске одбојке „Инђија 2019“.

На турниру је учествовало преко 50 екипа из Инђије, Новог Сада и Титела.

Тителске одбојкашице наступиле су са пет екипа различитог узраста. У веома јакој конкуренцији одбојкашице 2008/2009 годиште освојиле су сребрну медаљу. Поменутој екипи прикључен је и један дечак чија је сестра дугогодишњи играч тима, па је и он као велика подршка добио медаљу.

Екипу старијих девојчица 2004/2005 годиште, које су играле одбојку 3 на 3, представљала је и једна девојчица 2007. годиште. Ове девојчице освојиле су бронзану медаљу. Играло се у три групе где су се без пораза као прваци групе ове девојчице пласирале на завршницу турнира.

Тренер тителских одбојкашица, мр Петар Којић, презадовољан је учинком свог тима и још једном нагласио да само упорношћу и радом који понекад изискује и велика одрицања могу да се направе такви успеси. Такође, истакао је да је већ договорио са председником општине Тител, мр Драганом Божићем и представницима локалне самоуправе задужене за Великогоспојинске свечаности, да се велики одбојкашки турнир одржи током Великогоспојинских свечаности у Тителу и да ће тителске одбојкашице бити домаћин свим екипама са којима су се сусретале у протеклом периоду.

Извор: Општина Тител