НОВО ВОЗИЛО ЗА ПОЛИВАЛЕНТНУ СЛУЖБУ ДОМА ЗДРАВЉА

Град Сремска Митровица обезбедио је ново возило за потребе Службе поливалентне патронаже градском Дому здравља. Проширењем возног парка Дома здравља стичу се још бољи услови рада Службе која свакодневно на терену брине о тек рођеним бебама, као и о лицима старијим од 65 година са територије нашег града.
Кључеве возила, марке „Шкода Фабиа“, директору Дома Здравља др Адилу Елхагу уручио је председник Скупштине Града Владимир Павловић, који је тим поводом рекао да Сремска Митровица води одговорну политику када је здравствена заштита у питању, истичући да ће ово возило још више допринети здравственој заштити најмлађих, као и најстарих суграђана.
По речима доктора Адила Елхага, поред тога што Служба поливалентне патронаже обилази бебе и лица старија од 65 година, она врше и базаре здравља у месним заједницама и радним организацијама на територији Града Сремска Митровица, тако да ће ово возило побољшати доступност здравствене заштите, као и квалитет здравствене заштите крајњих корисника, истичући да је ово доказ добре сарадње локалне самоуправе и Дома здравља.

Извор: Град Сремска Митровица