NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA U PENJAČKOM KLUBU „ADRENALIN“

Penjački klub „Adrenalin“ sinoć je bio pun mališana koji su sa svojim roditeljima došli da gledaju predstavu „Konkurs Deda Mrazovog pripravnika“ u izvođenju trupe „Kreativnog pogona“, kao i da vide Deda Mraza kako se spušta niz stene, dobro se zabave, ali i dobiju paketiće.

U odličnoj atmosferi trupa „Kreativnog pogona“ je zabavila i razgalila decu svojom predstavom, a paketići koji su bili namenjeni deci sadržali su najrazličitije kreativne stvari, kao i voće, kako bi najmlađi mogli da uživaju i kreativno se iskažu.

Članica trupe „Kreativnog pogona“, Milena Miočinović, rekla je za Vojvođanske vesti sa geografskim poreklom da već nekoliko godina u nizu najmlađi imaju priliku da ih gledaju u „Adrenalinu“, kao i da uživaju u prazničnim danima.

foto: Stevan Stojkov

„Mi smo trupa „Kreativni pogon“ iz Novog Sada i postojimo već dugo godina i Novosađani nas prepoznaju i mogu da nas nađu na svim manisfestacijama. Ovog puta, kao i ranijih godina smo u „Adrenalin“ penjačkom klubu. Danas smo ovde sa predstavom „Konkurs Deda Mrazovog pripravnika“ koja je namenjena najmlađima, od bebećeg pa do tinejdžerskog uzrasta. Verujem da je i odraslima zanimljivo, uvek nailazimo na dobar prijem kod odrasle publike, te se nadam da će i danas uživati u našoj predstavi“, rekla je Milena Miočinović iz „Kreativnog pogona“.

Direktor kluba Nenad Matić je dočekivao goste i brinuo se da sve protekne u najboljem redu, kao što i jeste. Nenad posebno izdvaja činjenicu da paketići koje su deca dobila ne sadrže slatkiše, već se trude da im kroz voće ukažu na važnost zdravog načina života.

„Ekipa „Kreatvinog pogona“ svake godine napravi neko novo iznenađenje i deca budu oduševljena. Videćemo kakva je predstava,  ali ne sumnjam u njih i biće sigurno jako dobro. Doček Deda Mraza u „Adrenalinu“ je malo drugačiji, pošto Deda Mraz stvarno dolazi kroz dimnjak i spušta se sa plafona sa alpinističkom opremom, pa to klincima bude zanimljivo. Oni viču i pevaju. On se uvek pojavi sa vrha stene  i spušta se dole sa džakovima u kojima nosi poklone za njih. Zanimljivo je to što u poklone koje smo pripremili ne stavljamo uopšte slatkiše, već su to neke kreativne stvari sa kojima deca mogu da se igraju, nešto nacrtaju, kao i voće, naravno“, kaže Nenad Matić.

foto: Stevan Stojkov

Pitali smo Nenada da li se nekada desilo da se Deda Mraz zaglavi u dimnjaku, ali je on imao spreman odgovor: „Deda Mraz je mršav tako da se nikada nije zaglavio“, te smo ostavili klince da uživaju u prazničnoj čaroliji, odličnoj predstavi i divnim paketićima u Penjačkom klubu „Adrenalin“.

Za vojvodjanske.rs u tandemu Aleksandra Mišković & Stevan Stojkov