НОВОГОДИШЊА ЈЕЛКА УКРАСИЛА НАДАЉ

Надаљ спремно чека Нову годину. Центар села краси новогодишња јелка коју су заједно окитили креативни Надаљчани, најпре и у највећем броју они најмлађи. Иницијативу за ову врсту дружења покренуо је Савет Месне заједнице, здушно су је прихватили мештани, и добра забава није могла да изостане.

„Решили смо да пред празнике обрадујемо нашу децу на мало другачији начин. Обезбедили смо велику јелку коју смо заједно окитили, на више локација су постављени различити занимљиви панои и рамови за фотографисање, све уз музику, чај и медењаке за децу и кувано вино за одрасле. Највише нас радује то колико се деце одазвало позиву, била су баш задовољна, због чега сам сигурна да ћемо ово организовати и следеће године. Наравно, потрудићемо се да буде још боље, иако је за први пут било одлично. Битно је да је журка успела, да су клинци уживали, а и ми заједно са њима“, рекла је Дејана Алексијевић, председница Савета МЗ Надаљ, и захвалила бројним родитељима који су се ангажовали и на различите начине допринели да скуп буде успешан.

„Посебна захвалност иде наставнику Ђорђу Ћорићу који је својеручно осликао велики пано за фотографисање, Саши Шућову који је направио и поклонио пано, као и Пеђи Савељеву који је донирао значајна средства и тако допринео бољој организацији. Месна заједница ће и ове године пред Божић организовати поделу пакетића за децу у Надаљу, и тада ће бити присутни аниматори и још неке занимације како би деци најрадоснији празник био лепши“, додала је Алексијевић.

Извор: Општина Србобран