НОВУ 2019. ГОДИНУ НА ТРГУ СЛОБОДЕ ДОЧЕКАЛО ВИШЕ ОД ПЕТ ХИЉАДА ЉУДИ

Више од пет хиљада грађана Суботице свих генерација дочекало је нову, 2019. годину на Тргу слободе, уз сјајан концерт бенда „Неверне бебе“, звуке валцера и раскошан ватромет.

Фронтмен „Неверних беба“ Милан Ђурђевић, уз помоћ одличних вокала Јелене Пудар и Тијане Сретковић, активно је комуницирао са посетиоцима који су одговорили хорским певањем њихових највећих хитова: „Погледај у сунце“, „Прича о нама“, „Праштам“, „Двоје“, „Ту крај нас“, „Велики је Бог“, „Кућа за спас“, „Да има нас“, „Тужна песма“, а врхунац расположења био је уз култну обраду нумере „Даире“ легендарне групе „Смак“.

После традиционалног валцера, тачно у поноћ, као и раскошног ватромета, присутнима на централном градском тргу Милан Ђурђевић је у име групе „Неверне бебе“ – која најбоље од себе даје управо на живим наступима и великим бинама – честитао Нову годину.

– Драги људи, желимо вам добро здравље, много љубави и снаге да се вратите себи и суштинским потребама – да некога заволите, некоме опростите, гледате једни друге у очи. Не дозволите да вас победи технолошка револуција, не дозволите да било ко манипулише вашим осећањима и исконском потребом да живот поделите са неким, јер једино тако вреди. Желимо вам срећну нову 2019. годину – рекао је Ђурђевић.

Дочек Нове године на Тргу слободе грађанима и гостима Суботице поклонили су суботичка локална самоуправа и Туристичка организација града Суботице.

Извор: Град Суботица