OBEZBEĐENJE „LAZINOG SALAŠA“ PRETUKLO DEVOJKU!

Obezbeđenje novosadskog restorana „Lazin salaš“  brutalno je pretuklo S. K.(29) zbog toga što nije htela da prestane da peva nakon što je muzika prestala da svira. Incident se dogodio 31. decembra, oko pola tri izjutra.

– Došli smo u „Lazin salaš“ oko jedan sat, veče je počelo fino, bili smo dobro raspoloženi – počinje za Vojvođanske vesti svoju priču naša sagovornica koja iz bezbednosnih razloga nije želela da otkrije svoj identitet. Prema njenim rečima njena sestra, prijatelj i ona sedeli su za stolom kada se muzika ugasila i kada su se svetla upalila.

– Nakon toga mi smo nastavili da pevamo pesmu i pijemo piće. Odmah potom momak iz obezbeđenja nam je bezobrazno dobacio da se ne deremo, što smo mi ignorisali i nastavili da pevamo pošto smo  bili veseli. Praznična atmosfera i tako to. U sledećem momentu, ta gromada me je raspalila šakom i gurnula me na izlazna vrata gde me drugi preuzeo i oborio  napolju. Udarao me još nekoliko puta – priča ona.

Dodaje da je za to vreme i njenoj sestri pomenuta „grdosija“ udarila nekoliko šamara. Nakon ovog nemilog događaja njih dve su odmah pozavale policiju i hitnu pomoć. Odmah po dolasku policajaca na lice mesta osobe koje rade kao obezeđenje su nestale dok su njih dve davale izjavu. Osim njih izjavu je dao i vlasnik lokala, koji je, kako kažu, bio veoma neprijatan prema njima, nije ih ni pitao kako se osećaju niti im se izvinio za neprijatnosti i pretrpljeni strah. Potom je S.K. (29) zbrinula hitna pomoć i prevezla je u Klinički centar Vojvodine gde su joj konstatovane lakše fizičke povrede i stavljena joj je kragna zbog bola u vratu.

Postavlja se pitanje ko su osobe koje obezbeđuju novosadske klubove i po kom osnovu batinaju goste? Da li u izlasku možete da se osećate bezbedno i opušteno ili morate da pazite da se ne zamerite osobama koje ne prezaju čak ni žene da izudaraju?

Do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovore na ova pitanja.

 

Ostavite odgovor