ОБИЛАЗАК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДУШАНА ДАКИЋА ЗАВРШНОЈ ФАЗИ СПОРТСКЕ ХАЛЕ У АЛИБУНАРУ

Након 17 година чекања, великог труда и напора да се обезбеде средства и великих препрека приликом извођења радова, коначно су финализирани радови на објекту фискултурне сале у Алибунару.

Услед многобројних компликација насталих у току извођења радова, а због непредвиђених околности, дошло је до продужења рока завршетак радова.

Након свега, са радошћу можемо обавестити наше грађане да је чекању дошао крај.

Радови које је изводила фирма WД Конкорд wест Београд, приведени су крају и изведени, у целости, у складу са важећим прописима и високим савременим техничким стандардима.

У договору са Покрајинском Владом, обезбеђена су средства за преостале радове на прилазима и стазама, а у наредном периоду радиће се на обезбеђивању средстава за набавку опреме и припреми документације и захтеву за издавање употребне дозволе.

Планирано је да фискултурна сала буде спремна за употребу на почетку наредне школске године, али услед ванредног стања и новонастале ситуације, датум свечаног отварања објекта у присуству грађана, биће објављен након укидања ванредног стања и престанка епидемије вируса Цовид19.

Извор: Општина Алибунар