ОД ПОНЕДЕЉКА РЕДОВАН РЕЖИМ ЈАВНОГ САОБРАЋАЈА

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да се од понедељка 11. маја 2020. године на свим линијама у градском, приградском и међумесном саобраћају успоставља редован режим саобраћаја за све грађане уз препоруку да се поштују прописане епидемиолошке мере и правила понашања. 

Аутобуси ће саобраћати по реду вожње за радни дан, а викендом по реду вожње за суботу, односно недељу. Путници су дужни да поседују важећу карту за превоз – претплатну маркицу за месец мај, појединачну карту која ће моћи да се купи у возилу, или дневну карту. Претплатне маркице моћи ће да се купе и током викенда (субота и недеља) на следећим продајним местима: плато испред Железничкe станице, Футошка пијаца, Шафарикова улица: 6.00 – 20.00 часова, Лиманска пијаца: 6.00 – 13.00 часова, Ново насеље: 7.00 – 14.00 часова.

Радничке претплатне маркице продаваће се суботом и недељом на шалтеру МАС од 7.00 до 15.00 часова.Успостављањем редовног саобраћаја, од 11. маја се укида режим који је био на снази од 4. маја 2020. године. Молимо грађане да се понашају одговорно према себи и осталим путницима, те да носе заштитне маске и рукавице.