ОД ВИНА ДО ЉУБАВИ НА НОВОСАДСКОМ СПЕНСУ

На првом спрату Спенса се од 11. до 14. фебруара од 8 до 20 часова одржава манифестација „Од вина до љубави“ у част Светог Трифуна и Дана заљубљених. Изложени су производи старих заната, украси за кућу, вина, здрава храна, козметика, мед и пчелињи производи. Предузетницима, занатлијама и уметницима пружена је могућност да представе свој рад, а купцима да себи или некоме на дар купе понешто интересантно.

Новосађани и њихови гости могу да уживају у рукотворинама и чаролији створеној креативношћу, маштом и вештим рукама људи који умеју да направе сјајне производе. Све је у знаку љубави, па тако имамо кљиге о љубави, заљубљене сапуне, цвеће, накит, слаткише. Први пут на овој манифестацији наступа Флорива, произвођач вина, ракије и сокова од јагодастог воћа из Ивањице. Њихово вино од јагоде је прави специјалитет.

Ове године постоји и наградна игра за посетиоце. Куповином било ког производа у износу од 500 динара добијају купон који учествује у извлачењу у петак, а награде су улазнице за концерте, пропуснице за базен и клизалиште и други поклони.

За Војвођанске текст и фотографије: Ивана В.