ODBOJKAŠI SPARTAKA ELIMINISANI IZ KUPA

Odbojkaši Spartaka su ispali iz daljeg takmičenja u Kupu Srbije pošto nisu uspeli da nadoknade veliku razliku u drugom okršaju četvrtfinala protiv Jedinstva iz Pazove, navodi subotica.info.

Ekipa iz Stare Pazove povela je sa 4:1, a nakon uspešnog bloka Stankovića stigli su i do 8:2. U nastavku utakmice Micić je vezao dva as poena a Stankovića doneo svojoj ekipi velikih 12:5. Ubrzo je Jedinstvo imalo  22:11, i tek tada su subotičani zaigrali bolje uspeli da naprave seriju poena te smanjili na 15:22. Ipak, prednost gostiju je bila prevelika da bi stigli i do preokreta. 

Poveo je Spartak sa 3:2 u drugom setu, međutim Jedinstvo poenom Roljića preokreće na 5:3. Uspeli su subotičani par puta da poravnaju rezultat, ali ne i da preokrenu. Jedinstvo je povelo sa 19:17, da bi u finišu seta Spartak poravnao na 22:22. Gosti su do drugog seta došli nakon dobrih servisa Roljića.

Početak trećeg seta nagovestio je da se utakmica u Subotici neće odužiti. Povelo je Jedinstvo sa 4:1 a ubrzo i sa 9:5. Greškom Simića na obavezni odmor se otišlo sa šest poena viška u korist Jedinstva. Kratki predah nije doneo promene na utakmici. Posle bloka Roljića gosti su imali 22:16, ubrzo su stigli do prve meč lopte koju su iskoristili nakon što je Simić smečirao u aut.

Izvor: subotica.info