ОДРЖАН САСТАНАК ПОВОДОМ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ ФИНАЛНОГ ТУРНИРА КУПА ЕВРОПЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

У периоду од 5. до 9. маја, Нови Сад ће бити домаћин Финалног турнира Купа Европе у стоном тенису за жене. Турнир организује Стонотениски клуб „Нови Сад“, под покровитељством Града Новог Сада, уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

Тим поводом, у Градској кући, одржан је састанак Организационог одбора којем су присуствовали представници градске и покрајинске власти, институција и спортских организација. Састанком је преседавао члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин који је изразио задовољство што је Нови Сад, по први пут домаћин финалног европског турнира за клубове у стоном тенису и што ће догађај бити одржан у СПЦ „Војводина“ чиме ће бити обележен велики јубилеј, 40 година постојања Спенса који је изграђен за потребе организације Светског првенства у стоном тенису, 1981. године.

На Турниру ће учествовати 13 клубова из девет држава, међу којима је и српски шампион СТК „Нови Сад“. За учеснике такмичења организовани су карантински услови, а такмичење ће бити одржано без присуства публике, у малој сали СПЦ „Војводина“. Финални меч, као и утакмице које ће играти СТК „Нови Сад“ биће емитовани на РТВ „Војводина“.