ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ

Традиционални новогодишњи коктел чији је домаћин била градоначелница града Сомбора, Душанка Голубовић одржан је у Свечаној сали зграде Жупаније. Догађају су присуствовале многобројне званице, привредници и предузетници, представници институција и медијских кућа.

Градоначелница Голубовић, поздравила је све присутне и том приликом им се захвалила на сарадњи и заједничком напору у реализацији пројеката у години иза нас, првенствено истичући инфраструктурне пројекте, те нагласила како су путна инфраструктура и водоснабдевање приоритет и у наредној години.

Захвалила се и покрајинским и републичким нивоима власти, као и учесницима и сарадницима на европским пројектима.

Подсетила је на пројекте ревитализације Грашалковић палате, обнављање вртића „Невен“, Дома здравља, школа, као и на многе друге пројекте. Посебну важност придала је изградњи и комуналном опремању Индустријске зоне, уређењу Блока 82, подстицању запошљавања и самозапошљавања, доброј сарадњи са привредницима кроз многобројне програме, те као још неке од приоритета навела улагање у образовање, културу и туризам, бригу о младима и бригу о рањивим категоријама становништва.

„Било је много лепих ствари али било је и неких проблема које смо заједнички решавали.  Неке смо решили, неке и нисмо, али то нека буде за све нас циљ и задатак и за оно што нас чека у следећој години. Са мог личног становишта али и са становишта града Сомбора одајем велику захвалност свима вама који сте у томе дали значајан допринос да остваримо овакве резултате, а сигурна сам да ће те бити одличан  партнер за све нас и у будуће. Желим вам срећну Нову 2020. годину у жељи да за све нас она буде још богатија,  још успешнија,  још вреднија али и са још више резултата у односу на ову  коју остављамо за нама“ рекла је градоначелница Душанка Голубовић у свом обраћању.

Извор: Град Сомбор