ОДРЖАНА УСКРШЊА РАДИОНИЦА У ОРГАНИЗАЦИЈИ ,,БАМБИЈА“ И ,,КОМУНАЛЦА“

Предшколска установа ,,Бамби“ је, уз подршку Јавног комуналног предузећа ,,Комуналац“, организовала Ускршњу радионицу у Великом парку у Кули. Овом приликом деца су, у сусрет највећем хришћанском празнику, фарбала јаја, забављала се, дружила, певала и уживала у природи, а од ,,Комуналца“ су, симболично, добили чоколадне зеке и јаја.

По речима директорке Предшколске установе ,,Бамби“, Снежане Булатовић, ова радионица традиционално се организује у свим насељеним местима, а ове године мало другачије, на чему је захвална ЈКП ,,Комуналац“. Како каже, циљ радионице је да се деца друже, али и да се укључе породице и остали грађани Куле:

,,Ово је радионица која се традиционално организује свих оних дана пред Ускрс, али ове године смо то мало другачије урадили. Уз подршку Јавног комуналног предузећа ,,Комуналац“ изашли смо напоље, изван зидова вртића и дворишта. Желели смо, најпре, да се деца друже. Овде су деца из свих кулских вртића, али се паралелно у свим насељеним местима дешавају ове ускршње радионице и циљ нам је био да укључимо породицу, децу и остале грађане Куле. Желимо да промовишемо шта ми то радимо у вртићу, на који начин се деца креативно изражавају, да будућим корисницима приближимо наш програм и да покажемо како може да се организује нешто што је важно за децу, али и за локалну заједницу, када инстистуције у општини заједно делују. Још једном се захваљујем ЈКП ,,Комуналац“ на неопходној логистичкој подршци“.

По речима директора Јавног комуналног предузећа ,,Комуналац“, Марка Пешића, пред нама је један од највећих хришћанских празника, када је лепо да се деца окупе у природи и да кроз игру виде како се припрема овај празник:

,,Ово је још једна акција Јавног комуналног предузећа ,,Комуналац“ и Предшколске установе ,,Бамби“. Желео бих, пре свега, да се захвалим директорици ,,Бамбија“ јер нам увек изађу у сусрет за овакве акције. Пред нама је један од највећих хришћанских празника и лепо је да се деца окупе у оволиком броју, да изађу у природу, да добију слаткише од нас, а да кроз игру и фарбање јаја виде како се припрема овај празник“.

Извор: Општина Кула