ODRŽANO TAKMIČENJE CITY GAMES NA GRADSKOM BAZENU

ODRŽANO TAKMIČENJE CITY GAMES NA GRADSKOM BAZENU

Subotica јe juče bila domaćin zabavno sportskih igraca City Games (nekadašnje igre bez granica) koji je na bezen u Dudovoj šumi privukao veliki broj posetilaca u organizaciji Adria Events a uz pomoć lokalne samuprave, navodi subotica.info

Grad je predstavljala ekipa Sportskog saveza Subotice koja je uspela da izbori prolaz u polufinale koje će se održati u Somboru u subotu 27. jula. Takmičilo se 6 ekipa: Kikinda, Selenča, Sombor – Somborelektro, Bečej, Sombor i domaćin Sportski savez Subotice u šest interesantnih disciplina: Vino, leteći vaterpolo, spašavanje turistkinje, pršuta, vodena košarka i veslo. Tokom svih igara publika je bodrila takmičare koji su se svojim požtrvovanjem trudili da savladaju sve prepreke.

Najveća borba vodile se izmđu Subotice i Kikinde ekipa koja su se i prošle godine našli u samoj završnici i na finalnom takmičenju osvojili drugo i treće mesto u Srbiji. Ekipa Sportskog saveza Subotice je bila ubedlljiva i najbolja u četiri od prvih pet disciplina, međutim u poslednjoj odlučujućoj igri veslanje koja je nosila najveći broj bodova osvojili su četvrto mesto i dozvolili Kikindi da ih na kraju pretekne za jedan bod. Obe ekipe izborile su plasman na polufinalno takmičenje. 

Plasman ekipa: 1. Kikinda 51 bod, 2. Subotica 50 bodova, 3. Selenča 30 bodova, 4. Sombor 29 bodova, 5. Bečej 25 boda i 6. Sombor-Somborelektro sa 13 osvojenih bodova. 

Ekipu Sportskog Saveza Suboticec na ovom takmičenju predstavljali su: Milan Ivošević, Danilo Čabrilo, Dejan Franjković, Srđan Dakić, Milica Šoštarec, Noemi Priboj. motivator Vladimir Dvornić.    

Izvor: subotica.info

Author Image
Zjaja
%d bloggers like this: