OK WIN VOLLEY SE PLASIRAO U PRVU VOJVOĐANSKU LIGU

Ženska seniorska ekipa OK “Win Volley” plasirala se u Prvu Vojvođansku ligu, pošto su u završenoj sezoni ostvarili 9 pobeda iz isto toliko mečeva u Drugoj Vojvođanskoj ligi, grupa B, navodi subotica.info.

O dominaciji sastava trenera Dragane Bašić svedoči i osvojenih 27 setova, naspram 4 izgubljena. Win Volley od svog osnivanja teži usavršavanju i afirmaciji mladih igračica, koje su do ovog rezultata stigle uz pomoć nekoliko iskusnijih članica tima. I pored toga što su starije igračice unosile sigurnost, veliki uspeh stigao je kao rezultat timskog rada i pozitivne atmosfere unutar najmlađe ekipe u šampionatu. Dobar rad zapazili su i u odbojkaškom savezu pa je određenim igračicama ove ekipe tokom sezone stigao poziv za selektivne treninge perspektivnih pionirki koji su održani u Zrenjaninu i Bečeju. Najbolje igračice sa ovih okupljanja mogu da postanu članice pionirske reprezentacije Srbije. Zbog toga u klubu veruju da su postavili stabilne temelje za predstojeće izazove u višem rangu.

OK “Win Volley” je protekle nedelje i zvanično uručen trofej namenjen pobedniku takmičenja. Nakon kratke pauze klub nastavlja sa radom i posebnu pažnju posvećuje razvoju mladih talenata. Treneri ističu da nije važno da li budući članovi poseduju određeno odbojkaško znanje ili se tek pripremaju za prve odbojkaške korake, važno je jedino da postoji želja da upoznaju ovu magičnu igru. Treninge u letnjem periofdu obavljaju na SC BrendSU na adresi Sutjeska 67 u Subotici. 

Izvor: subotica.info