OMOLJICA: PADA ZAVESA NA OVOGODIŠNJE „PORODIČNE DANE”

Na samom su kraju ovogodišnji omoljački „Porodični dani”, koji su trajali punih deset dana. Neki od poslednjih događaja viđeni su na seosku slavu Preobraženje Gospodnje, kada je, nakon liturgije u crkvi, rezan slavski kolač u prostorijama Mesne zajednice Omoljica, koja je tom prilikom vukovcima OŠ „Dositej Obradović” podelila prigodne nagrade, navodi 013info.

Istog dana su na lokalnom hipodromu održane kasačke trke, a uveče je na letnjoj pozornici Doma kulture napravljena moto-žurka, kada je u prisistvu više desetina bajkera iz mesta i okoline, a nastupili i rok-bendovi „Blues Deliverr” i „Sample Text”.

Veče pre toga zabeležen je i najveći broj posetilaca, kada je na krcatom platou ispred Doma kulture nastupio pevač narodne muzike Slavko Banjac, u pratnji orkestra „Ambasador“, kao i nekoliko lokalnih pevača narodne muzike. Procena je da je ovom koncertu prisustvovalo oko 2.000 ljudi.

Zavesu na ovogodišnje „Porodične dane” spustiće predstava za decu „Crvenkapa i Šašavi Vule” koja će biti izvedena od 19 sati na platou ispred Doma kulture.

Izvor: 013info